Banker som innehar Bitcoin validerar digitala tillgångar, säger Binance.US VD

Carol Hernandez Juli 24, 2020 0 Comments

USA: s federala tillsynsmyndighets vägledning om kryptokontroll kan göra många människor mer bekväm med digitala tillgångar, sa Coley på The Decrypt Daily podcast.

Binance.US VD Catherine Coley dök upp på The Decrypt Daily podcast

Hon diskuterade gårdagens nyheter om att amerikanska banker kan hålla kundens kryptoknappar.

Coley ser flytten som en välsignelse för en bredare mainstream kryptoadoption i USA.

Binance.US VD Catherine Coley gick med oss ​​i det senaste avsnittet av The Decrypt Daily podcast och reagerade på gårdagens nyheter om att USA: s nationella banker och federala sparföreningar har den lagliga rätten att ta hand om kundernas cryptocurrency som Bitcoin .

„Detta var förmodligen de mest betydande nyheterna som vi har hört på kryptoområdet, sa vår juridiska och reglerande [chef] under de senaste två åren,“ berättade Coley värd Matthew Aaron.

”Det är ett framsteg där de nuvarande traditionella banksystemen validerar digitala tillgångar och erkänner att de kommer att hålla dem precis som de har haft alla dina andra traditionella tillgångar. Och detta var ett stort hinder för människor att känna sig bekväma med digitala tillgångar. ”

USA: s kontor för kontrollen av valutan (OCC), en oberoende byrå inom det amerikanska finansministeriet, offentliggjorde på onsdag ett offentligt brev med klargörande av långvarig vägledning om innehav av digitala tillgångar. Brevet bekräftade att cryptocurrency också omfattas av det banret, vilket ger bankerna ett ökat förtroende för att erbjuda kryptorelaterade tjänster.

Medan nyheterna kan slå vissa som onödiga, med tanke på att cryptocurrency är utformad för att hållas och handlas utan behov av en centraliserad mellanhand som en bank, ser Coley och andra i branschen tillkännagivandet som ett positivt steg mot utbredd användning av krypto i Förenta staterna.

”Jag tror att det främst handlar om alla olika sätt som vi kan ha digitala tillgångar involverade i vår vardag. Om det känns bättre att hållas i en bank är det fantastiskt; om det känns bättre att hålla av dig själv, det är bra, sa hon. ”För Binance.US är detta en bra ledning till mer mainstream-adoption.

Om bankerna är bekväma att hålla den, kommer fler människor att ha det bekvämt

Coley talade också om det senaste Bitcoin-tingade Twitter- hacket och Binance.US: s uppdrag att främja kryptoaccept i USA. Men för det måste du anpassa dig till vår fullständiga intervju med Catherine Coley på The Decrypt Daily .

Prenumerera på iTunes och fortsätt att bli informerad om de senaste händelserna inom cryptocurrency, blockchain och decentraliserad teknik.