Bitcoin Cash prijsvoorspelling: BCH kijkt naar $266, analist

  • De voorspellingen van de Bitcoin-prijs in contanten verwachten een stijging van de prijs tot $266.
  • Verhoogde marktvolatiliteit die van invloed is op BCH en andere cryptocurrencies.
  • BCH vindt sterke steun bij de $246.

Bitcoin Cash werd bearish en vertoonde een daling van ongeveer 7 procent in de prijs op 16 oktober. De Bitcoin Cash prijsvoorspelling van Flytheus suggereert dat de cryptocurrency snel zal evolueren naar het $266 niveau. De koerslijn stabiliseerde in de buurt van de $250 voor de rest van de 24-uurs handel.

Een abrupte daling is te zien in de bovenstaande grafiek aan het begin van 16 oktober. De cryptocurrency handelde boven de $266 voordat de markt bearish werd en resulteerde in een daling. Bitcoin Cash handelde op het moment van schrijven tegen $248.91.

Bitcoin Cash prijsvoorspelling: Waar gaat BCH naartoe?

Als we naar de onderstaande BCH-grafiek kijken, lijkt de munt een reeks van stijgende golfpatronen te vormen. Het horizontale niveau van $212.38 ondersteunt deze Bitcoin Cash-golfstructuur.

Twee patronen werden gemarkeerd op de grafieken. De eerste begon op 6 oktober en werd voltooid op 16 oktober toen de koers $265 bereikte. Het secundaire patroon wordt voltooid wanneer de koers een correctie naar $244 waarneemt, die dan gevolgd zou moeten worden door een prijsomkeertrend die de koers over het $275 level zou moeten leiden, waar ook het koersdoel voor deze handel ligt.

Project Syndicaat gelooft dat BCH onlangs een kans heeft gekregen om te shorten. De short-selling positie voor elk actief wordt geopend wanneer verwacht wordt dat het actief in waarde zal dalen.

De analist verklaarde dat de opzet is voor een verwachte koerscorrectie, en de richtprijs voor Bitcoin Cash is vastgesteld met 30% winst. Dit is ook een swing trade setup, en er werd verwacht dat de koers als eerste de $265 mark zou bereiken. Op 15 oktober ging de cryptocrisis voorbij de $260. Nu wordt verwacht dat de prijs naar de $185 zal dalen.

Bitcoin Cash prijsvoorspelling: Stijging naar $266 de volgende?

De cryptocurrency werd goed ondersteund door de $201 sinds de val op 3 september. De prijs behield de $201.51 tot $240.38 totdat de cryptocurrency naar de bovenkant brak op 13 oktober.

Op dit moment is de richtprijs voor deze handel $266.44. Als Bitcoin Cash steun vormt boven dit merk, zal het geleidelijk naar de $280.69 weerstand toe bewegen, die dan gevolgd zal worden door $353.13.

Een oplopende driehoek lijkt zich te vormen op het wekelijkse tijdsbestek voor BCH, en er wordt verwacht dat de cryptocurrency het belangrijkste weerstandsniveau zal testen op $630.

De prijs test deze weerstand al sinds 2019, en nu is de prijsvolatiliteit relatief gedaald. Dit betekent dat de cryptocurrency uiteindelijk zal breken boven deze sleutelweerstand en zal stijgen naar hogere weerstanden. De analist benadrukte nog een andere driehoek bovenop deze, en deze kan de cryptokringen laten stijgen naar $2950. Een breuk boven de hogere weerstand van die driehoek kan een uptrend naar $11800 mogelijk maken.