Salausvaihto Kraken saa Wyomingin pankin peruskirjan hyväksynnän

Suosittu salausvaihto Kraken ilmoitti tänään, että Wyomingin osavaltio on hyväksynyt hakemuksensa muodostaa maailman ensimmäinen erityistalletuslaitos (SPDI).

Alustavasti Kraken Financial -nimellä laitos antaa Yhdysvalloissa oleville asiakkaille mahdollisuuden suorittaa saumattomia pankkitietoja digitaalisten omaisuuserien ja kansallisten valuuttojen välillä.

Pääkonttori sijaitsee Cheyennessä, Wyomingissa, Kraken Financial on Yhdysvaltojen historian ensimmäinen digitaalinen omaisuusyhtiö, joka vastaanottaa liittovaltion ja osavaltion lain mukaisen pankkikirjan, ja siitä tulee ensimmäinen säännelty Yhdysvaltain pankki, joka tarjoaa kattavia talletusten otto-, säilytys- ja varahoitopalveluja. digitaalisten omaisuuserien osalta.

Krakenin uutta laitosta säännellään suurelta osin samalla tavalla kuin muita Yhdysvaltain pankkeja laskujen maksamisesta ja palkkojen vastaanottamisesta kryptovaluutassa digitaalisten varojen sisällyttämiseen salkkuihin.

„Olemme innoissamme työskennellessä tilassa, joka on niin linjassa filosofiamme ja arvojemme kanssa. Wyoming Bitcoin Trader on harvinainen ja loistava esimerkki siitä, kuinka harkittu sääntely voi ajaa innovaatioita FinTech -yrityksille. “
– David Kinitsky, Kraken Financialin toimitusjohtaja

Saadaksesi lisätietoja aloitteesta, Kraken kootti täydellisen UKK: n jakamaan tavoitteensa Kraken Financialin tulevaisuudelle.